1. Hjem
  2. Om oss

Om oss

FerroZink Trondheim AS

FerroZink produserer og markedsfører et omfattende produktspekter innen varmforzinkede rister, trinn, gangbaner, rullestolbaner og fotskraperister med tilhørende innstøpnings- og kantvinkler. Trinn, fotskraperister og kantvinkler er lagervare.

Vi lagerholder også et stort spekter av råvarer for rister, og produserer og leverer rister etter mål. Typiske kundegrupper er offshore, bygg og anlegg og mekanisk industri. På grunn av eget lager og varmforzinkingsanlegg kan vi ha korte leveringstider. Vi utfører også uttegning og dimensjonering av ristfelt med understøttelser.

FerroZink Trondheim AS har Midt-Norges største varmforzinkingsanlegg, og tilbyr og utfører overflatehandling for de fleste typer industri, også til private. Dimensjoner og kapasitet ser du ved å klikke her.

Vi er lokalisert på Heimdal like sør for Trondheim, sentralt plassert ved E6, og har derfor gode kommunikasjoner både nord- og sydover med biltransport. Vi har også kort vei til Trondheim havn dersom båttransport er aktuelt.